Træning

Foto: Freepik.com Premium


Træning – skal sammensættes efter dine behov og træningen kan bestå af en lang række elementer.

Udspænding og afspænding

Dette vil typisk vær den første slags træning man skal tage i anvendelse. Hvis man har mange spændinger vil man typisk ikke opleve det som noget positivt at begynde at træne hårdt. Men hvis man begynder med et afspændings-udspændings program vil man kunne opnå forskellige fordele.
Muskler, der cirkulerer blodet bedre, bedre og rigtigere muskelbalancer, en krop som slapper bedre af – er nogle af disse.
På siden UDSPÆNDING-AFSPÆNDING kan du læse mere om denne form for træning og på siden SIGNALSKEMA kan du bestille et gratis signalskema så man kan lave et lige så gratis træningsprogram til dig.


Styrketræning med vægte

Den bedste styrketræning kan man naturligvis tilbyde i et moderne styrketræningscenter. Her findes såvel de rigtige maskiner, som kan tilbyde en præcis belastning og den rette vejledning.
Hvad man skal være meget opmærksom på er naturligvis at man er klar til styrketræningen.
På siden STYRKETRÆNING kan du se mere om styrketræning og hvad du skal være opmærksom på.


Styrketræning derhjemme

Man behøver bestemt ikke betale en stor sum penge for at kunne foretage den træning, som man har brug for.
Der skal ikke mange rekvisitter til for at træningen kan få effekt.
Vi vil meget gerne hjælpe dig med at strukturere et træningsprogram, som du ikke har udgifter forbundet med. På siden HJEMMETRÆNING kan du læse mere og på siden SIGNALSKEMA kan du bestille et skema, som tegner et billede af dine behov.


Mentaltræning

Det er meget vigtigt at forene det fysiske med det psykiske. Lige som man bliver præget negativt psykisk hvis man har mange smerter så kan man også få fysiske problemer hvis man igennem et stykke tid har det svært psykisk.
På siden “MENTALTRÆNING” kan du læse mere om træning af psyken, som du kan gøre helt gratis.
Du er også velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Brug evt den lille formular nederst på denne side.RETUR TIL ‘INDHOLD’ SIDEN