Hjemmetræning

Foto: Freepik.com PremiumSelv om man har meget store behov, så behøver man ikke at melde sig ind i en idrætsforening eller et motionscenter for at kunne træne effektivt.
Restitutionstræning og afbalanceringstræning er i forvejen af en art, som i i princippet kan laves alle vejen. Det handler om at træningen er planlagt ordentligt.
Konditions- og kredsløbstræning kan klares på cyklen eller på gå-ben, og styrketræning kan sagtens laves derhjemme med de rette øvelser. Der findes et utal af muligheder når man skal bruge ”håndvægte”.
Meget styrketræning kan laves med elastikker. Til andre øvelser kan man lave håndvægte af f.eks vandflasker, skyllemiddeldunke og meget andet.


Der er fordele ved træningscenter
Fordelen ved at vælge f.eks et motionscenter er naturligvis at træningen kan planlægges og udføres meget præcist. Man kan øge eller sænke vægtbelastninger meget præcist, og når man kredsløbstræner kan man præcist aflæse effekten af træningen.

Hvis du har brug for at hjemmetræningsprogram kan du sende en besked til os i formularen herunder. Skriv lidt om dine behov og dine mål. Meget gerne udfyld også et Signalskema. Så får vi et deltaljeret indblik i dine behov.

RETUR TIL ‘INDHOLD’ SIDEN