Om RYGmekanikeren

RYGmekanikeren blev etableret i 1989 af exam fys massør Peter Rasmussen. Navnet ‘mekanikeren’ skal signalere en lavpraktisk og ikke kompliceret tilgang til tingene.

I begyndelsen handlede aktiviteterne mest om sport. Forebyggelse og behandling af sportsskader. Senere ændrede aktiviteterne sig så der i højere grad blev arbejdet med sygdom, tilskadekomst og tilstande, som presser kroppen.

Ret tidligt blev RYGmekanikeren synonym med arbejde i ‘forløb’, hvor behandling blev kombineret med klientens egen indsats. Og en detaljeret planlægning baseret på en grundig analyse af problemerne er lige så virkningsfuld den dag i dag, som da det blev udviklet for mere end 20 år siden.

Igennem mange år var RYGmekanikeren en ‘hobbyvirksomhed’, men siden 2017 har Peter Rasmussen – med udgangspunkt i klinikken på Storegade (gågaden) i Haderslev – arbejdet fulltime med sine forløb.

Rygmekanikeren
RYGmekanikeren

Peter Rasmussen, RYGmekanikeren


Klinikken
Peter Rasmussens klinik har eksisteret under forskellige navne igennem tiden, ligesom den har haft til huse på forskellige lokationer. Udover at have været beliggende på Peter Rasmussens bopæl har klinikken haft til huse ved Vestergades Motionscenter i Vojens og senere hos Santé Sol & Motion, ligeledes i Vojens.

I 2007 etablerede Peter Rasmussen, sammen med René Holm, klinikfællesskabet MASSAGE i Haderslev på Simmerstedvej i Haderslev. To år efter flyttede klinikken til Vinkelvej, hvor firmaet voksede til tre personer. Ny mand i firmaet var Uffe Nannberg.

I 2010 forlod René Holm firmaet og blev afløst af Lone Tang-Andersen.

I 2013 flyttede klinikken til langt større lokaler centralt i Haderslev, mere præcist i gågaden. Det gav et stort løft i aktiviteten.

I 2016 forlod Uffe Nannberg så firmaet og hans plads blev overtaget af Kristina Albers, som dog forlod MASSAGE i Haderslev året efter.

Fra 2018 fik Peter Rasmussen også akupunktur på programmet og har siden kunnet tilbyde kombinationsbehandling.

Ved udgangen af 2020 har Lone Tang-Andersen og Peter Rasmussen valgt at fortsætte hver for sig. Peter har herefter til huse i Storegade 11 F, blot 30 meter fra den hidtidige placering.

SIKKERHED OMKRING PERSONDATA