Signalskema

Når man skal strikke en personlig indsats sammen, er første skridt at man får skabt et overblik. Dette overblik er vigtigt uanset om man har store eller små behov. Overblikket er ligeledes vigtigt fordi man ofte har behov man ikke var klar over sammenhængen af.

Første skridt til et overblik kan være dette signalskema, der “tegner” et meget godt billede af status – og giver en god baggrund for, at kunne stille begavede spørgsmål.

Udfyld skemaet herunder og få gratis en gennemgang af dine svar og et forslag til hvad du kan gøre.

Skemaet tegner et meget detaljeret billede af hvilke muskelspændinger du mærker i din dagligdag. På den baggrund kan vi efter bedeste evne lave et bedst trænings-forslag til dig, som med den minste indsats giver det bedste resultat. Det kan være et program som kunne bestå af f.eks fysisk træning, afspænding, udspænding eller konditionel træning.

Skulle du støde på spørgsmål du ikke ønsker at svare på, må du naturligvis springe dem over, men generelt er det naturligvis sådan, at jo bedre du svarer jo bedre kan dit program blive.

HUSK AT UANSET AT DU EVT. GERNE VIL VÆRE ANONYM, SÅ SKAL DU HUSKE AT SKRIVE DIN MAIL ADRESSE IND. ELLERS KAN VI IKKE SENDE SVAR TIL DIG

Efter endt brug bliver skemaet slettet og dine oplysninger vil helt generelt bliver behandlet fortroligt.