Skuldre, nakke og bryst

Foto: Freepik.com Premium


Smerter i skulderen kan være særdeles belastende,


Den værste problematik
Spændinger i nakke og skuldre er vel topscoreren over spændingsproblematikker. I en tid, hvor meget af ens arbejdstid – og også fritid – foregår inaktive foran computeren, TV’et eller andet – så skal der ikke så meget til at en spænding opstår i musklerne.
Når der opstår spændinger i området omkring nakke-, skuldre- og bryst-muskler er det næsten en naturlov, at de spreder sig.

På grund af kroppens måde at virke på – se siden KROPSSPROG – så opstår der en tilstand, hvor kroppen næsten helt af sig selv kan øge spændingen. Man bliver samtidig dels meget dårlig til at hvile – er næsten mere træt når man vågner end når man går i seng – og dels meget sårbar overfor belastninger. F.eks bliver det endnu mere trættende og måske smertefuldt at sidde en dag foran computeren.

Få hjælp når du oplever problemer
Det er næsten logisk at jo før man reagerer på at musklerne begynder at spænde, jo lettere er det at komme spændingerne til livs. Derfor kan man kun anbefale at man allerede når man begynder at mærke trætheden, sammentrækningen og smerten, går i gang med at slippe af med spændingerne.

Behandlingstip: En kombination af massage og akupunktur er en meget effektiv behandling af skulder problemer. Læs mere HERLæs på siden KROPSSPROG hvad du selv kan gøre og på udfyld gerne et SIGNALSKEMA som både er gratis og næsten anonymt. Det tegner et ret skarpt billede af dine behov.

Du er også meget velkommen til at sende spørgsmål til os. Brug meget gerne den lille formular nederst på siden.

RETUR TIL ‘INDHOLD’ SIDEN