Dit puslespil

Foto: Freepik.com Premium


Mange brikker kan give overblik – få hjælp til at lægge netop dit personlige puslespil.

Det kan være meget svært at forstå, hvorfor det netop er én selv, som har det som man har. Hvorfor skal der være smerter, hvorfor skal der være begrænsninger osv.

Er man i en sådan situation, er det naturligvis en forløsning at blive forstået, men alt bliver meget bedre når man selv fuldt ud forstår.

Det kan man ikke uden vidre, og derfor indleder vi altid en plan med at “lægge puslespil”.

Hvis vi “leger” at hver eneste information du kan komme med – hver en smerte, hver en begrænsning, hver en tung tanke osv – er en “brik” i puslespillet. Så vil billedet bliver mere og mere klart, jo flere brikker som kommer frem i lyset. især når man hjælpes lidt på vej af en person som kender til, hvordan kroppen reagerer under de forudsætninger som råder hos dig.

Puslespillet giver overblik
I takt med at billedet bliver stadig klarere, bliver det samtidig lettere at regne sig frem til de ting vi ikke ved med sikkerhed. Og efterhånden som billedet bliver klart vil man ikke blot forstå hvorfor man har det som man har – man vil også have meget lettere ved at forstå hvorfor man skal gøre de forskellige ting i planen.

Overblik giver forståelse
Hvis du kan genkende den forvirring, som er beskrevet her, så er det nok en god idé også at lægge dit puslespil. En god måde at begynde på er, at udfylde et “Signalskema“. Det er gratis og stort set anonymt. Så kan vi hjælpe med at lægge dit puslespil.

Hvis du har spørgsmål, må du meget gerne stille dem. Brug evt den lille formular nederst på denne side.

RETUR TIL ‘INDHOLD’ SIDEN