Man skal have respekt for kroppen

Foto: Freepik.com Premium


Når vi går og har ondt et eller andet sted på kroppen, så er vi opdraget til at tænke “hvad er der galt?” eller “Hvad fejler jeg?”. Og alt efter hvad vi kommer frem til, så tænker vi: “Hvilken medicin eller hvilken behandling skal jeg tage/modtage for at komme problemet til livs?”.

Det er imidlertid sådan, at en rigtig stor procentdel af de smerter og ubehag, som en meget stor del af os lider af i hverdagen, ikke direkte kommer af en sygdom eller af tilskadekomst.
Helt eller delvist kommer smerter og ubehag af “tilstande” og konsekvenser af skader, sygdom og lignende. Faktisk kan den slags smerter og ubehag vokse sig enormt store og direkte indvaliderende.


En fantastisk mekanisme
Kroppen er en fantastisk mekanisme, der kan klare de utroligste ting. Men det er også en organisme, der kan køre helt af sporet, hvis uheldet er ude. Signalerne kan blive så kraftige, at det kan være svært at tro på, at det alene handler om “tilstande”.

Man kan sige, at vi er opdraget til disrespekt for kroppen, og det er bestemt en fejl. Vi har brug for at lære hvad kroppen rent faktisk kan – både når den gør de ting vi gerne vil have den til – og når den gør det modsatte.

Det er i høj grad det denne side handler om, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at fortolke de signaler du mærker fra din krop.


Få forklaringer og plan
Der er mange forklaringer at hente på denne webside. Du er meget velkommen til at sende dine spørgsmål. Du kan bruge formularen nederst på siden. Du kan ligeledes udfylde et “Signalskema” Så kan vi være meget mere konkrete i vores tilbagemelding til dig.

RETUR TIL ‘INDHOLD’ SIDEN