Massage –
så gammelt som livet selv

Foto: Freepik.com Premium


Berøring er nødvendig for os alle
Mennesket er et flokdyr. Oprindeligt sad vi i store bunker på savannen og pillede lus af hinanden.

Berøring er livsnødvendigt for os. Man ved faktuelt at en del – især ældre – mennesker hvert år dør af ‘hudsult’. Enhver forældre ved hvor meget det kan berolige et barn, at lægge en hånd på fx barnets mave.

Så berøring har til alle tider haft stor betydning for os. Og massage har man kendt til lige så længe man kan se tilbage.


Massage kan meget
Alt efter hvilken type massage man anvender, kan massage mange ting. Lige fra lindring af smerter i overanstrengte muskler til beroligelse, afstressning og trøst.

Hos MASSAGE i Haderslev skræddersyr vi massagen efter dit behov. Basis er altid fysiurgisk massage, men der kan varieres med triggerpunkt massage, vacum massage eller fx elementer af Kranio Sakral.


Mange års rutine bag
Massør Peter Rasmussen har flere end 30 års behandlinger bag den massage, som gives i dag. Mange år med alt fra sportsfolk til meget syge mennesker. Så der arbejdes med en god portion ‘fingerspitzgefüll’. Peter kalder det selv for ‘intuitiv massage’. Altså massage tilpasset den reaktion din krop giver på behandlingen. Med et visuelt udtryk kan man sige, at man altid forsøger at ramme ‘midten af skydeskiven’ i behandlingen. Ikke for lavt – ikke for højt. Men lige præcis der, hvor effekten er bedst.


Respekt er vigtig
Respekt for kroppen, og det som den kan rumme og præstere, er fundamentet i enhver behandling. Både når det ‘bare’ er ryggen, der er øm og når det er mere følsomme steder på kroppen, som skal behandles.
Det er altafgørende vigtigt, at du som klient kan føle dig tryg og afslappet under behandlingen. Opstår der udfordringer af dine grænser, så finder vi løsninger så du ikke oplever at blive grænseoverskredet.


Massage som kombination
Hos MASSAGE i Haderslev kombinerer vi meget gerne, hvor det giver mening, massagen med akupunktur og også – ganske ofte – en form for egen indsats. På den måde får behandlingen ekstra god effekt og den bliver frem for alt DIN behandling.


Du kan online booke din behandling HER


Spørg gerne
Hvis du har spørgsmål til massage og om det vil kunne hjælpe dig, så benyt dig gerne af formularen nederst på denne side. Vi svarer så godt vi kan.

RETUR TIL ‘INDHOLD’ SIDEN