Akupunktur – nåle som kan en masse

Foto: DreamStime


Akupunktur – brugt i mange tusinde år, og nu får den sit store gennembrud i den vestlige verden

Indrømmet, det kan være kolossalt svært at forstå, hvorfor nogle små nåle, som bliver stukket ind i ens krop, kan hjælpe på alt muligt.

Det kan bestemt også være svært at forstå, at det ikke gør pokkers ondt at få stukket nåle i sig. Men man bør give det en chance. Både fordi akupunktur faktisk er forbundet med ganske få smerter. Og så er det en effektiv og bivirkningsfri behandling af en masse forskellige ting.

Foto: Freepik.com Premium


Hos MASSAGE i Haderslev, som er RYGmekanikerens klinik, arbejder vi med flere akupunktursystemer. Til smerte behandling arbejder vi med BMS (Body Map System) akupunktur. Vi arbejder med en BMS variant (øre- og skalp akupunktur) til stress/psyke og til behandling af en meget lang række lidelser, arbejder vi med Tung akupunktur.

Fælles for systemerne er, at der er tale om en både effektiv og skånsom behandling. Man bliver ikke stukket der hvor man har smerterne, ligesom man aldrig får nåle i torso og ansigt. Det betyder at der ikke er en risiko ved behandlingen.

Hertil kommer at vi konsekvent arbejder med det, som i branchen kaldes ‘Verdens mest smertefri nåle’. Dansk designede nåle, som er så tynde som det er muligt og overflade-belagt med silicone. Så bliver det bare ikke bedre.

Du kan læse meget mere om akupunkturbehandlinger HER

Du kan online booke din behandling HER

Og du kan læse om ‘Verdens mest smertefri nål’ HER

RETUR TIL ‘INDHOLD’ SIDEN