Hjemmetræning - sværere behøver det ikke være

 

Selv om man har meget store behov, så behøver man ikke at melde sig ind i en idrætsforening eller et motionscenter  for at kunne træne effektivt.
Restitutionstræning og afbalanceringstræning er i forvejen af en art, som i i princippet kan laves alle vejen. Det handler om at træningen er planlagt ordentligt.
Konditions- og kredsløbstræning kan klares på cyklen eller på gå-ben, og styrketræning kan sagtens laves derhjemme med de rette øvelser. Der findes et utal af muligheder når man skal bruge ”håndvægte”.
Meget styrketræning kan laves med elastikker. Til andre øvelser kan man lave håndvægte af f.eks vandflasker, skyllemiddeldunke og meget andet.

Fordelen ved at vælge f.eks et motionscenter er naturligvis at træningen kan planlægges og udføres meget præcist. Man kan øge eller sænke vægtbelastninger meget præcist, og når man kredsløbstræner kan man præcist aflæse effekten af træningen.

 

Hvis du har brug for at hjemmetræningsprogram kan du bare gå ind på "Spørgsmål/Svar" siden og skrive at du gerne vil have et sådan. Skriv også gerne hvad du særligt går efter - eller endnu bedre udfyld også et "Signalskema". Så kan vi nemlig se dine behov.